LOCATIE

Camping Luminoso bevindt zich in Punta Braccetto, direct aan zee en op slechts 6 km afstand van Santa Croce Camerina (Rg).
Volg de volgende aanwijzingen om onze structuur te bereiken:
- VanuitPalermo volg de A18 tot aan de afslag Caltanissetta - SS640. Neem na een aantal kilometer de afslag naar de SS626. Aan het einde van de SS626 neemt u de afslag naar de SS115 richting Gela. Nadat u de stad Gela bent gepasseerd, neemt u de afslag naar de provinciale weg SP51 en daarna de SP31. Ga vervolgens verder op de SP102 of de SP105 om door te gaan naar de SP85. Sla na een aantal kilometer af naar rechts naar de SR25 voor Punta Braccetto. Sla rechtsaf op de rotonde naar de Via dei Canalotti.
- Vanuit Agrigento volg de SS115 richting Gela. Nadat u de stad Gela bent gepasseerd, neemt u de afslag naar de provinciale weg SP51 en daarna de SP31. Ga vervolgens verder op de SP102 of de SP105 om door te gaan naar de SP85. Sla na een aantal kilometer af naar rechts naar de SR25 voor Punta Braccetto. Sla rechtsaf op de rotonde naar de Via dei Canalotti.
- Vanuit Catania volg de A18 in de richting van Siracusa. Neem na de eerste tunnel de afslag richting Ragusa Lentini – SS194. Volg bij de tweesprong naar Vizzini de aanwijzingen voor Ragusa – SS154. Nadat u Ragusa heeft bereikt, neemt u de tweede afslag naar Santa Croce Camerina – SP60. Nadat u Santa Croce Camerina hebt bereikt, slaat u rechtsaf bij het stoplicht en na circa 200 meter slaat u af naar links naar Punta Braccetto - SP85. Na een aantal kilometer slaat u linksaf naar de SR25 naar Punta Braccetto. Sla rechtsaf op de rotonde naar de Via dei Canalotti.
- Vanuit Siracusa volg de A18 tot aan Rosolini (de snelweg stopt daar momenteel). Ga verder op de SS115 tot aan Ispica, daarna op de SP46 en vervolgens op de SP66. Vervolg de weg naar Sampieri, Cava D'aliga – SP65, Donnalucata – SP64, Marina di Ragusa – Sp63, Casuzze, Punta Secca –SP88. Sla bij Punta Secca vervolgens linksaf naar de SR25. Neem op de rotonde de derde afslag naar Via dei Canalotti.

Luchthaven Comiso Pio La Torre
Op slechts 30 km van onze structuur bevindt zich de nieuwe lichthaven Comiso – Pio La Torre, vanaf waar u ons kunt bereiken door een auto te huren of gebruik te maken van onze pendeldienst met minibus. Hieronder vindt u alle beschikbare routes van en naar Comiso


Vanaf de International Fontanarossa de Catania – Vincenzo Bellini
Op 120 km afstand van de camping bevindt zich de internationale luchthaven van Catania, vanaf waar onze structuur altijd te bereiken is met een huurauto of door gebruik te maken van onze pendeldienst met minibus.

Virtual Tour

Overeenkomsten

LeenautoKinderactiviteitenDrogerKoffie HondenBar KioskStranddouchesDouches met warm waterWasmachine op muntjesLigbedjes en parasols Minibusje met 9 plaatsenMountainbikesKajakverhuurSportschoolParkeerplaats met slagboomGlijbanen voor de kinderenSurfenWiFi op de hele camping